Neuge Pils & Eine Sjoes gaat knallen op het LKZH 2015 in Dieteren

Ja u leest het goed, Neuge Pils en Eine Sjoes gaat weer naar het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes. Maar dit jaar vervullen we een andere rol dan voorgaande jaren. We hebben namelijk de eer om het mooiste Kampioenschap van Limburg te openen. Als winnaar van het LKZH 2013 hebben we de eer om op zaterdag 28 November aanstaande als eerste Zaate Hermenie de bühne te betreden in Dieteren!

Het is een hele andere voorbereiding dan voorgaande jaren, maar zeker een hele andere druk dan met name vorig jaar, toen wij zelf de organisatie in handen hadden van dit mooie Limburgse evenement. We hebben dan ook enige compassie met de leden van Jonk Vleisj, de organisatoren van dit jaar, daar we weten wat voor een zware taak hun te wachten staat op 28 & 29 november. Maar met de ervaring als organisatie van het LKZH in 2010, hebben wij er alle vertrouwen in dat het LKZH dit jaar wederom een suces gaat worden!

Ook dit jaar willen we weer het beste van onszelf laten zien in Dieteren. Daarom zijn we hard bezig met repeteren, en staat ons programma al licht in de grondverf. Daar het dit jaar een beetje om de spreekwoordelijke “spek en bonen” gaat, willen we al een tipje van de sluier oplichten wat betreft ons thema. Neuge Pils en Eine Sjoes gaat de zaal al vroeg op de kop zetten met de meest bekende meezingers die normaal gesproken de Amsterdam Arena in vuur en vlam zetten. We willen de “Toppers” naar Dieteren brengen en zorgen dat het publiek al heerlijk is opgewarmd alvorens de eerste deelnemer van het LKZH 2015 het strijdtoneel betreed.

Mocht u met ons mee willen gaan naar Dieteren, dan kan dit. Voor €15,- zit u op de eerste rij in de bus richting Dieteren, ontvangt u (zolang de voorraad strekt) een “10e Pils” t-shirt en wordt u ook netjes bij de opstapplaats, Café De Buurman, terug gebracht. De bus zal om 16.30 uur vertrekken en, omstreeks 01.30 uur weer terug in Einighausen arriveren.

Aanmelden kan per mail: voorzitter@neugepilseinesjoes.nl.

Meer informatie over het LKZH 2015 op www.lkzh2015.nl.