Einighausen op de kaart

Afgelopen vrijdag heeft Neuge Pils en Eine Sjoes Einighausen en zichzelf op de kaart gezet. Tijdens de grote LVK finale hebben zij als kampioen van het LKZH 2013 een geweldig optreden neergezet.

Nadat alle finalisten hun nummer ten gehore hadden gebracht, was het de beurt aan Kartoesj om in de pauze de zaal te vermaken. Na drie nummers kwam Neuge Pils en Eine Sjoes het podium op, aangekondigd door Kartoesj en met een groots applaus onthaald door het publiek. Het optreden werd enthousiast ontvangen door het publiek.

Naast alle elementen die ook aanwezig waren tijdens het LKZH, had Neuge Pils en Eine Sjoes nog iets extra’s voor het publiek. Tijdens het LKZH programma, ook wel LVK medley genoemd, werden de naambordjes gedragen door de artiesten van de nummers die op dat moment gespeeld werden door de kapel. Zo verschenen achtereenvolgens W-dreej, De Toddezek, La Bamba, Spik en Span en Kartoesj op het podium met het naambord van hun eigen plaats.

Na afloop heeft Neuge Pils en Eine Sjoes de nodige complimenten mogen ontvangen van mensen uit de zaal, LVK finalisten en kijkers van L1. Hiermee heeft de kapel zichzelf en Einighausen op de kaart gezet in Limburg.

Het gehele optreden is live uitgezonden door L1, oftewel L11 Alaaf. Gemist? Bekijk hier het gehele optreden.