Neuge Pils en Eine Sjoes met Big Benny naar Ahoy

Op 13 september zal Big Benny een jubileumconcert geven in Ahoy Rotterdam. Het belooft een echt “Big Benny feest” te worden met veel show en verassingen. Eén van die verassingen is kapel Neuge Pils en Eine Sjoes uit Einighausen.

De eerste pogingen om Big Benny te overtuigen dat Neuge Pils en Eine Sjoes onderdeel zou moeten zijn van het programma dateren al februari dit jaar, tijdens de TV Limburg Vastelaovesmarathon. Hier hebben de heren en dames, op vraag van presentator Eric Kempkens, hun weg naar Ahoy gespeeld. Bekijk het fragment van onze derde set waarin Eric vraagt of Neuge Pils en Eine Sjoes graag naar Ahoy wil.

Als dat nog niet genoeg was, hebben de leden van Neuge Pils en Eine Sjoes tijdens het “Pletsjkonsaer” in Limbricht Big Benny persoonlijk gevraagd of hij nog een ‘sjieke’ act zocht voor zijn show in Ahoy.

Een aantal weken terug kwam eindelijk het verlossende telefoontje. Big Benny zou Neuge Pils en Eine Sjoes graag toevoegen aan zijn programma. Na het internationale weekend in Huldenberg is dit weer een geweldige kans om Neuge Pils en Eine Sjoes verder op de kaart te zetten. Spelen op de mainstage in Ahoy is niet voor veel ‘zaate hermeniekes’ weggelegd, en dus voor de heren en dames nu al een ervaring om nooit te vergeten!